Login     
Dienstverlening

De Geluksfabriek heeft een aantal instrumenten ontwikkeld die door bedrijven, instellingen, ZZP'ers en adviesbureaus kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld een uitgebreide Teamscan die gebaseerd is op gedegen wetenschappelijk onderzoek en een TeamCanvas dat helpt om veranderingen samen met een team vorm te geven.

Dankzij MKB Nederland zijn de instrumenten (ook geschikt voor andere organisaties) momenteel gratis te gebruiken. de Scan kunt u doen via http://bit.ly/bindenboeien en het teamcanvas via www.duurzameinzetbaarheid.nl

  Deze tools zijn normaal gesproken te gebruiken via de partners van de Gelukfabriek die daarvoor een licentie hebben. De Geluksfabriek kan u doorverwijzen naar de partner bij u in de buurt met ervaring in uw branche of situatie. Voor innovatieve of  grotere projecten of aanbestedingen treedt de Geluksfabriek als hoofdaannemer op.

Daarnaast verzorgt Maurits Bruel lezingen en workshops en ontwikkelt het binden en boeien concept steeds verder, om het aan te laten sluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen en trends. De laate tijd wordt hard gewerkt aan een innovatieve manier om mobiliteit binnen branches en over branches heen vorm te geven,vanuit de overtuiging dat de huidige methodes van recruitment en mobiliteit aan het einde van hun levenscyclus zijn, omdat ze niet aanpasbaar zijn aan de nieuwe maatschappelijke arbeidsverhoudingen en technologische ontwikkelingen.